نشست تخصصی کاربرد میراگرهای اصطکاکی در طراحی سازه ها

دسـتاورد هـای آمـوزشـی
نشست تخصصی کاربرد میراگرهای اصطکاکی در طراحی سازه ها در دانشگاه آیندگان برگزار گردید
نشست تخصصی کاربرد میراگرهای اصطکاکی در طراحی سازه ها

چهارمین سمینار تخصصی عمران روز پنجشنبه مورخ 7/ 10/ 96  با همت خانم دکتر نجاتی معاون پژوهش پژوهش و فناوری، آقای دکتر معصومی مدیر گروه رشته عمران و همکاری نظام مهندسی و کانون مهندسین شهرستان تنکابن در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد، که مورد استقبال بی نظیر دانشجویان، اساتید و مهندسین در زمینه طراحی سازه قرار گرفت. با توجه به قرار داشتن کشور ایران روی گسل های فعال و زلزله خیز بودن منطقه لزوم طراحی و ساخت سازه های با مقاومت بالا در برابر زلزله که آسیب پذیری در برابر زلزله را کاهش دهد، حائز اهمیت می باشد.

از آنجا که برگزاری نشست تخصصی ساختمان های تاب آور در برابر زلزله با حضور دکتر محمود حسینی از پژوهشگاه بین المللی زلزله، در سال گذشته مورد استقبال مهندسین و دانشجویان واقع شد، دانشگاه آیندگان در راستای  ادامه این نشست ها  سمینار تخصصی کاربرد میراگرهای اصطکاکی در طراحی سازه ها را با حضور آقای دکتر فرزان حداد شرق برنامه ریزی نمود. در این سمینار مباحث جامعی در خصوص میرا گرها و کاربرد آن در ساختمان ارائه گردید.

در پایان به مهندسین عمران منطقه که در این سمینار حضور داشتند از طرف سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران امتیاز در سیستم ارجاع کار تعلق گرفت.